×

Контактирајте го Time.is

Секоја повратна информација (освен спам) е добредојдена! Може да бидете анонимни доколку не сакате одговор.

Did you check our FAQ page? Maybe your question is answered there.

If possible, please write in English.
Before you tell us our time is not correct, please note:
 
 
петок, 30 октомври, 2020, недела 44
Њујорк се префрлува на стандардно време во 02:00 на недела, 1 ноември. Времето се поместува еден час наназад.
Сонце: ↑ 07:25 ↓ 17:54 (10ч 30м) Повеќе информации