İstanbul'deki şimdiki saat

 

 
21:02:59

31 Mart 2015, Salı, hafta 14

World Backup Day / Freedom Day (Malta)

İstanbul, Türkiye

İstanbul yaz saatine 03:00 'de 29 Mart Pazar günü geçer. Saat bir saat saat ileri ayarlandı.
Güneş: ↑ 06:49 ↓ 19:28 (12s 39d) -
Daha fazla bilgi için
İstanbul'u ana lokasyon olarak kaydedin - Favori lokasyonlarınızdan kaldırınız

Tokyo
03:02

Pekin
02:02

Mekke
21:02

Moskova
21:02

İstanbul
21:02

Paris
20:02

Londra
19:02

New York
14:02