14:11:50

30 Ekim 2014, Perşembe, hafta 44

New York, ABD

New York 2 Kasım Pazar saat 02:00 'de kış saatine geçer. Saat bir saat saat geri ayarlanır.
Güneş: ↑ 07:25 ↓ 17:54 (10s 29d) -
Daha fazla bilgi için
New York'u ana lokasyon olarak kaydedin - Favori lokasyonlarınızdan kaldırınız

Tokyo
03:11

Pekin
02:11

Mekke
21:11

Moskova
21:11

İstanbul
20:11

Paris
19:11

Londra
18:11

New York
14:11