Time in Turcia now

 

 
05:45:20

sâmbătă, 25 octombrie, 2014, săptămâna 43

Turcia

Turcia trece la ora standard la ora 04:00 pe data de duminică, 26 octombrie. Ora este fixată o oră înapoi.
Soarele: ↑ 07:00 ↓ 17:48 (10h 48m) -
Mai multe informații
Configurează Turcia ca locație de domiciliu - Adaugă la locațiile favorite

Tokio
11:45

Beijing
10:45

Moscova
06:45

Paris
04:45

Londra
03:45

New York
22:45

Los Angeles
19:45