Time in Mexic now

 

 
15:38:04

sâmbătă, 25 octombrie, 2014, săptămâna 43

Mexic

Mexic trece la ora standard la ora 02:00 pe data de duminică, 26 octombrie. Ora este fixată o oră înapoi.
Soarele: ↑ 07:35 ↓ 19:06 (11h 32m) -
Mai multe informații
Mexic are 3 fuse orare. Folosim fusul orar al capitalei Mexico.
Configurează Mexic ca locație de domiciliu - Adaugă la locațiile favorite

Tokio
05:38

Beijing
04:38

Moscova
00:38

Paris
22:38

Londra
21:38

New York
16:38

Los Angeles
13:38