Time in Iordania now

 

 
00:02:17

sâmbătă, 1 noiembrie, 2014, săptămâna 44

World Vegan Day

Iordania

Iordania a trecut la ora standard la ora 01:00 pe data de vineri, 31 octombrie. Ora a fost fixată o oră înapoi.
Soarele: ↑ 05:51 ↓ 16:48 (10h 56m) -
Mai multe informații
Configurează Iordania ca locație de domiciliu - Adaugă la locațiile favorite

Tokio
07:02

Beijing
06:02

Moscova
01:02

Paris
23:02

Londra
22:02

New York
18:02

Los Angeles
15:02