Time in Austria now

 

 
13:18:36

vineri, 24 octombrie, 2014, săptămâna 43

United Nations Day

Austria

Austria trece la ora standard la ora 03:00 pe data de duminică, 26 octombrie. Ora este fixată o oră înapoi.
Soarele: ↑ 07:39 ↓ 18:03 (10h 24m) -
Mai multe informații
Configurează Austria ca locație de domiciliu - Adaugă la locațiile favorite

Tokio
20:18

Beijing
19:18

Moscova
15:18

Paris
13:18

Londra
12:18

New York
07:18

Los Angeles
04:18