Klokka i Norge

 

 
17:25:20

tirsdag 31. mars 2015, uke 14

World Backup Day / Freedom Day (Malta)

Norge

Norge byttet til sommertid søndag 29. mars klokka 02:00. Klokka ble stilt en time frem.
Sol: ↑ 06:44 ↓ 20:04 (13t 20m) -
Mer info
Velg Norge som hjemsted - Legg til blant favorittsteder

Tokyo
00:25

Beijing
23:25

Moskva
18:25

Paris
17:25

London
16:25

New York
11:25

Los Angeles
08:25