Времето во Македонија сега

 

 
20:04:31

петок, 27 март, 2015, недела 13

Македонија (Macedonia)

Македонија се префрлува на летно сметање на времето во 02:00 на недела, 29 март. Времето се поместува еден час нанапред.
Сонце: ↑ 05:24 ↓ 17:53 (12ч 29м) -
Повеќе информации
Наместете го/ја Македонија како домашно место - Додадете во омилени места

Токио
04:04

Пекинг
03:04

Москва
22:04

Париз
20:04

Лондон
19:04

Њу Јорк
15:04

Лос Анџелес
12:04