×

The Time.is app is now available in the App Store! More info

Čas v místě Antalya teď

 

 
14:24:29

sobota, 23. srpna 2014, 34. týden

International Day for the Remembrance of the Slave Trade and its Abolition

Antalya, Turecko

Slunce: ↑ 06:21 ↓ 19:39 (13h 18m) - Více informací
Nastav místo Antalya jako domovské místo - Přidej k oblíbeným místům

Tokio
20:24

Peking
19:24

Moskva
15:24

Paříž
13:24

Londýn
12:24

New York
07:24

Los Angeles
04:24